OBS. Godkänn popup från denna adress i webbläsaren för att kunna logga in.
För inloggning med mobil, klicka här.

Nyheter

Driftstörning AtWork
Driftstörningen i AtWork är nu löst, vi ber om ursäkt för de eventuella problem detta har skapat. Störningen påverkade bara login sidan och alla integrationer etc. har fungerat som vanligt hela tiden.

Info till OptoSwedens kunder och partners med anledning av COVID-19 och vår verksamhet
Vi tar spridningen av COVID-19 på allvar och följer myndigheternas rekommendationer och anpassar oss till deras beslut. Mer info hittar ni på OptoSwedens hemsida. Har ni några som helst funderingar så tveka inte att höra av er till er kontakt hos oss.

Vi erbjuder vikarietjänst
Ni slipper verifiera era fakturor och kan istället outsourca under en vald period. Ni betalar enbart för er nyttjade volym. Ingen bindningstid, ingen uppkopplingsavgift och inga dolda avgifter. Självklart har ni fortfarande full kontroll på hela flödet. Kontakta din säljkontakt på OptoSweden eller info(at)optosweden.se för mer information.

Skicka och ta emot e-faktura med oss
Med OptoSweden skickar du och tar emot e-faktura enkelt, snabbt och säkert. Vi hanterar självklart dina e-fakturor enligt lagkrav. Kontakta din säljkontakt på OptoSweden eller info(at)optosweden.se för mer information.

Användning av Internet Explorer 11

För att använda Internet Explorer version 11 så behöver man lägga till två webbadresser på två olika platser. Läs mer >